Aanbod

Ben je iemand die zichzelf beter wil leren kennen, innerlijk en uiterlijk wil stralen en zo je carrière een gezonde boost wil geven?
Dan ben je hier helemaal op je plek.

Close Up neemt je persoonlijkheid en je imago onder de loep en leert je schitteren als een diamant.

- Personal Screening : Persoonlijkheidsanalyse
- Personal Styling : Kleur-Stijl en Imago-advies
- Personal Coaching & Career Boost : Zelfvertrouwen, communicatie, keuzes maken, bereiken van doelen, carrièrebegeleiding,
  people management,  sollicitatietraining


Close up :
- biedt  je een gedetailleerd en ‘juist’ beeld van je innerlijke zelf = INZICHT
- helpt je je boodschap uiterlijk te vertalen = IMAGO
- zet je op weg naar ‘perfecte’ zelfrealisatie en het bereiken van je doelen = GROEI

Het perfectioneren van onszelf, zowel innerlijk als uiterlijk is een permanente opdracht
( Oscar Van Den Bogaerd )

Krijg inzicht in wie je bent en word je ‘beste' zelf !

Dit is het aanbod dat ik speciaal voor jou ontwikkelde, gebaseerd op 3 thema’s die nauw met elkaar verbonden zijn: inzichten in jezelf, je imago en je carrière.

Je zou ze kunnen zien als een deel van een groter geheel, drie stukken van een taart. Uiteindelijk is het de bedoeling dat we het totaalplaatje zien.  Alleen: waar we beginnen is jouw keuze!
Jij kunt helemaal zelf bepalen wat op dit moment voor jou het belangrijkste is, en waar jij dus graag de nadruk op wilt leggen.

Met andere woorden: kies zelf de invalshoek die jou het meeste aanspreekt, en teken zo je persoonlijke traject uit!


1. PERSONAL SCREENING: IK WIL IN DE EERSTE PLAATS MEZELF BETER LEREN KENNEN

We gaan samen onderzoeken wie je bent aan de hand van het Enneagram.

Over Enneagram: Dit is de duidelijkste, meest accurate methode die er bestaat voor inzicht in onszelf en anderen.
Door de complexiteit en alle subtiele verschillen zet het je zeker niet in een hokje. Het laat je hoogstens het vakje zien waar je (onbewust) al zit. Het enneagram begrijpen is zoiets als een speciale bril opzetten die ons met grote helderheid onder het oppervlak van mensen laat kijken.

Je ontdekt je persoonlijkheidstype, je eigen innerlijke plattegrond en krijg inzicht in jouw drijfveren.
Je krijgt een uitgebreide handleiding van jezelf.
Hiermee kun je aan de slag om jezelf verder te ontplooien, te groeien in de 'voor jou' juiste richting en om efficiënter te communiceren met je omgeving zowel privé als professioneel.
Je herkent reactiepatronen en kan er vanaf nu perfect op inspelen. Je hebt de tools in handen om de juiste acties te ondernemen en reacties te vertonen in welke situatie je ook terechtkomt.
Je hebt inzicht en begrip van wat er zich afspeelt in gelijk welke interactie met de buitenwereld. Je wordt je bewust van de impact van jouw woorden en daden op de ander, afhankelijk van hoe die ander in mekaar zit.
Je bent dus telkens een stapje voor en creëert op die manier enkel nog win-win situaties.

Na je zelfonderzoek ben je je meer bewust geworden van je gedachten, gevoelens en behoeften. Je begrijpt je manier van doen en je persoonlijke drijfveren beter. Je weet wie je bent en wat je wil. Na deze sessie bekijken we dan samen of je vanuit deze inzichten in jezelf een personal styling en/of coaching-traject ingaat.
Het kan tijd zijn om na dit diepgaand innerlijk onderzoek aandacht te besteden aan de manier waarop je naar buiten treedt. Door je zelfpresentatie kun je veel effect bij anderen sorteren. Alleen al door je uitstraling kun je mensen voor je winnen. Wat je laat zien heeft zelfs meer overtuigingskracht dan wat je vertelt.
Of we gaan eerder kijken in welke richting je kan en wil groeien en hoe ik jou hierbij kan begeleiden.


2. PERSONAL STYLING: IK WIL IN DE EERSTE PLAATS WERKEN AAN MIJN UITSTRALING

We leggen de focus op je uitstraling, je imago en je uiterlijk, aan de hand van een kleuranalyse, een figuuranalyse, een stijl & imago-analyse, garderobeplanning of personal shopping.

Het innerlijk en uiterlijk van een persoon kunnen niet los van mekaar worden gezien.
Door met uiterlijk bezig te zijn kom je dichter bij je innerlijk.
Met de juiste kleding, zowel qua stijl als qua kleuren, maar ook met de juiste houding en lichaamstaal kan je jezelf uitdrukken, jezelf profileren, je eigen boodschap onderstrepen en uitstralen.
Dit is heel erg belangrijk in je professionele leven.  Bedoeling met jouw boodschap is wellicht vertrouwen, goodwill, ondersteuning, samenwerking bij een groep mensen te bekomen, zodat jouw doelstelling kan gerealiseerd worden. Het kan gaan om een politieke boodschap, een visie, een ondernemingsdoelstelling, enz.
Hoe meer jouw uitstraling klopt met je echte ik, hoe efficiënter jouw communicatie, hoe sterker jouw imago.
Met de juiste uitstraling ga jij je ook zelfzekerder voelen. Dit heeft natuurlijk effect op jouw manier van communiceren en gedrag.
Zo komen we tot  een wisselwerking tussen innerlijk en uiterlijk, en het bereiken van effect !
Hoe meer evenwicht er is tussen de elementen die bij jou vastliggen ( je karakter , je eigenheid, je lichaam, je sterktes, je talenten, je krachten,… ) en jouw uiterlijke kenmerken hoe meer je wint aan authenticiteit.
Hoe meer evenwicht tussen je innerlijk en je uiterlijk, hoe geloofwaardiger , aantrekkelijker, boeiender en overtuigender je overkomt.
Als je voor het eerst met mensen in contact treedt, zullen zij vaak niet reageren op wie je werkelijk bent, maar op wat ze aan de buitenkant kunnen zien -- jouw uiterlijke presentatie.In een fractie van een seconde beoordelen anderen je op je uiterlijk. Ze trekken snel conclusies uit wat ze zien.

 

3. PERSONAL COACHING & CAREER BOOST: IK WIL IN DE EERSTE PLAATS WERKEN AAN MIJN CARRIERE

We bekijken samen de situatie op vlak van werk, brengen je idealen en doelstellingen in kaart en onderzoeken hoe jij meer voldoening kunt halen uit je werk en hoe je succesvol en gezond kunt groeien in je carrière.

Veel mensen zitten op een ‘rollercoaster’ op vlak van emoties, of in een‘ratrace’ op professioneel gebied.  Het is schrijnend te zien dat veel mensen zichzelf constant voorbijhollen en hun eigenheid verloochenen. Per slot van rekening worden ze dan meestal hardhandig wakker geschud. De laatste tijd zien we heel wat gevallen van burn-out, depressie, of mensen die zo goed mogelijk alle ballen in de lucht proberen te houden, maar daardoor enkel nog stress kennen als dagelijkse gemoedstoestand. Zo ver hoeft het voor jou niet te komen ! De oplossing is eigenlijk vrij simpel : ken jezelf en je grenzen en probeer deze stapsgewijs te verleggen. Leer beter inschatten wat bij jou hoort. Maak juiste keuzes. Coaching helpt ‘psychisch gezonde’ mensen, die het even niet meer weten of willen stilstaan bij hoe het beter kan. Die willen begrijpen waarom ze in een bepaalde situatie zijn terechtgekomen en hoe het nu verder moet.

 

 

Total Experience : het 12-uren traject :

Klaar voor een volledige make-over? Een 100% impact boost op vlak van innerlijk, uiterlijk & carrière?
Kies dan voor het 12-uren traject! Per thema gaan we telkens 4 uur samen aan de slag.