Tips en inspiratie

 • Home
  Home Hier vindt je alle blogberichten van heel de website.
 • Tags
  Tags Weergeeft een lijst met tags die zijn gebruikt bij deze blog.
 • Bloggers
  Bloggers Zoek naar je favoriete blogger van deze site.
 • Inloggen
13
jan

Bereik je doelen !

Geplaatst door op in Allen
 • Lettergrootte: Groter Kleiner
 • Hits: 3060
 • 0 reacties
 • Afdrukken

Wanneer zijn we op zoek naar een coach ? Waarvoor komen mensen bij mij terecht ?  Tja, om bepaalde doelen te bereiken natuurlijk. En die doelen kunnen heel erg uiteenlopend zijn, gaande van slagen voor een examen, veranderen van job, concrete salesresultaten behalen, er beter uit zien, een betere relatie hebben met familie, partner of collega's. In deze tijd van goede voornemens is het dan ook het uitgelezen moment om voor jezelf even na te gaan wat jouw volgende doelstellingen zijn. Wat wil jij bereiken in 2013 ? Dat hoeven niet meteen grootse plannen te zijn, maar ook simpele wensen kunnen bij het bereiken ervan veel vervulling brengen.

Soms kan je het alleen aan, soms is het handig en nuttig hierbij een stimulans te hebben, iemand die je bij de hand neemt en je gaandeweg helpt en steunt bij de werkelijke realisatie van wat je ook maar verlangt.Ja, werkelijk : wat je ook maar verlangt ! Dat is althans mijn ervaring en ook die van mijn coachees gelukkig ;) Ik kreeg bij het begin van dit nieuwe jaar tot mijn grote vreugde en vervulling heel wat mailtjes en sms'jes met bedankjes van mijn cliĆ«nten net omdat ze er dankzij de coaching in 2012 in geslaagd waren hun doel te bereiken. Een doel dat ook voor hen ooit zo onwaarschijnlijk leek te zijn.

Een kleine greep uit de reacties : van E. uit Landen : ' Maandag is mijn laatste stagedag. Het is echt supergoed gegaan. Ik kreeg elke dag ongelooflijk goede commentaar en voel me heel zelfzeker voor de klas. Zonder jou was dit me zeker niet gelukt, bedankt Annemie'. Het lijkt zo moeilijk om werkelijk te groeien van 'onzeker' naar 'vol zelfvertrouwen'. Toch slagen we er telkens in dit op onderbewust niveau om te tunen. En het geeft zoveel voldoening mensen plots te zien stralen en in hun kracht te zien staan. Blijf hiermee dus niet zitten, ga er niet van uit dat jij altijd verlegen zal blijven en op de achtergrond. Durf je laten zien ! Werk eraan, kom uit je kot en ervaar hoe fijn het is om in je eigen licht te durven staan. Pas als jij gaat schijnen kan je anderen inspireren en zich laten ontplooien. Dus E. uit Landen, goed dat je hieraan werkte... ik zie nu al wat je verder zal betekenen voor heel veel jongeren.

Een heel ander verhaal van D. uit Brussel, Sales Director in de Telecomsector die van job was veranderd en heel onzeker was over zijn welslagen : 'ik kan je vertellen dat ik er met mijn team in geslaagd ben om niet alleen ons jaartarget te behalen maar we zitten er bijna 10 % over. Ik zal de enige Sales Director zijn in Europa die dat kan voorleggen bij bedrijf X. En dat in mijn eerste jaar.'

Zo zie je maar : allemaal verhalen van mensen die niet bij de pakken bleven zitten in 2012, die beseften dat het niet makkelijk zou zijn. En vooral die durfden aanvaarden dat ze het niet alleen zouden aankunnen. Die op het juiste moment een hulpbron inschakelden en hier nu heel dankbaar voor zijn. Want je doelen bereikt hebben op het einde van een jaar is toch het mooiste wat er is... verder ontwikkelen, vooruit gaan op je levenspad, stap voor stap in de juiste richting. Hierdoor vind je innerlijke rust, voel je liefde voor het leven, stroomt je energie en voel je je op je best ! Als je op het einde van het jaar kan besluiten dat alles werkelijkheid werd wat je maar verlangde geeft dit een ongelooflijk vervullend gevoel van voldoening.

Mijn doelstellingen voor 2012 waren  : het schrijven van een boek ( Positieve Impact ) en het ontwikkelen van een nieuw concept voor Close Up, die beiden helemaal zouden vertalen waar ik voor sta. Wel het is me gelukt ! Ik ben hier nog steeds blij om en voelde me bij het afsluiten van 2012 dan ook enorm gelukkig. Mijn doelstellingen voor 2013 : ditzelfde gevoel dat ik nu ervaar kunnen overbrengen op zoveel mogelijk mensen door ze te helpen bij het bereiken van hun doelstellingen en resultaten innerlijk en uiterlijk ! Laten we samen stralen en de wereld verwarmen !!!

 

Veel liefs en tot gauw !

Annemie

 

 

 

 

Reacties

 • Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft

Laat uw reactie achter

Gast dinsdag, 07 december 2021