Tips en inspiratie

  • Home
    Home Hier vindt je alle blogberichten van heel de website.
  • Tags
    Tags Weergeeft een lijst met tags die zijn gebruikt bij deze blog.
  • Bloggers
    Bloggers Zoek naar je favoriete blogger van deze site.
  • Inloggen
Laatste artikelen
30
dec
0

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan, maak alvast een goede start. Ik wens voor 2014 ....

Geplaatst door op in Allen

Stralende dames en heren, die overtuigd zijn van hun 'look'...

Omdat die bij hen past,

Omdat die hen op het lijf is geschreven,

Omdat die hen meer dan andere 'looks' flatteert,

Omdat die hen doet opleven,

Omdat die weergeeft dat ze weten wat ze willen,

Omdat die weerspiegelt dat ze op en top 'zichzelf' zijn,

Laat ook een Close Up maken van jezelf en leer in één oogopslag de juiste kledingkeuzes te maken uit een soms onoverzichtelijk groot aanbod.

Profiteer in de maand januari van de immense kortingen op Kleur- Stijl - Figuur- en Imago-analyses bij Close Up.

Vanaf 6 januari geniet je maar liefst van 50 % korting !!!

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan... maak vanaf nu reeds je afspraak via mail ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefonisch op 0473 /977 904


Fijne feestdagen allemaal !

x

Doorgaan met lezen
Hits: 3178
02
juli
0

Zomersolden bij Close Up ! Profiteer van 50 % korting op analyses in de maand juli !!

Geplaatst door op in Allen

Ja, ik doe met Close Up mee aan de soldenperiode ! Ik wil jullie extra verwennen met een niet geziene korting van maar liefst 50 % op een kleur- en/ of figuuranalyse. Kom snel nog ontdekken wel kleurtype je hebt of waar je moet op letten om je beste kantjes in de kijker te zetten, en de andere te verdoezelen natuurlijk. Dus vooraleer je die super 'zomeroutfit' gaat scoren in de solden, kom eerst nog even bij me langs en zorg ervoor dat je voor eens en altijd geen miskopen meer doet ;)

Wees er snel bij, want deze actie geldt uitzonderlijk enkel in de maand juli en eerste week van augustus !

Tot gauw !

www.close-up-coaching.be

0473/977 904

Doorgaan met lezen
Hits: 3646
07
mei
0

Snel, snel, snel... het is weer Moederdag !!!

Geplaatst door op in Allen

Ja, ik moet het toegeven... zelf was ik het bijna vergeten, shame on me. Mijn mama is net jarig geweest en daar ben ik altijd meer mee begaan, vandaar.Tot mijn dochters me tips gaven voor een kadootje voor moederdag dat mijn mama ( hun moeke dus ) wel eens zou kunnen gebruiken.  Zij weten er alles van, want ze komen er elke dag over de vloer ;) Maar bij deze is mijn aandacht gewekt en sta ik terug scherp voor het bezorgen van het meest ideale kadoo  zondag !

Deze blog dus nog gauw voor alle mensen die net als ik even die wake-up call nodig hebben ;). Ik nam me voor om ook alle andere moeders te verwennen en geef maar liefst 20 € korting op een kleur-stijl of imago- analyse !!

Vrijdag 10 mei zet ik de deuren van 'Close Up' open om kadobonnen af te halen. Je kan die dag bij mij terecht in de Wezerenstraat, 298 in Landen.

Woon je in de regio Landen en heb je liever dat ik jou de kadobon zelf bezorg, geef dan even een belletje op 0473/977 904 of stuur een mailtje met jouw adres naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Dan krijg je ze zaterdag in de brievenbus !

De waarde van je kadobon kies je zelf, de leuke korting op de analyse is alvast meegenomen !

Laat de mama's maar stralen !!!!

Fijne zonnige dag allemaal,

Annemie

www.close-up-coaching.be

 

Doorgaan met lezen
Hits: 2899
14
mrt
0

Haal de lente zelf al in huis : shop till you drop ;)

Geplaatst door op in Allen

Met mijn boek ' Positieve Impact' dat steeds naast me ligt op mijn bureau, inspireer ik zowieso mezelf elke dag om alles, maar dan ook alles, steeds positief te blijven bekijken ;)

Alhoewel ik moet toegeven dat ik nu stilletjes aan, net als iedereen, toch wel heel erg begin te verlangen naar de lente, en de sneeuw toch echt wel beu wordt !

Om mezelf te verlossen van deze 'sombere mood' omtrent het weer, trok ik gisteren de stad in. Resultaat : de meest zonnige outfits gescoord, die je je maar kunt indenken. Geel, geel, en nog eens geel... hopelijk heeft de zon mijn statement begrepen !

Jawel, ik kocht effectief 2 gele outfits. Weliswaar niet in dezelfde tint, want zo overtuigde de verkoopster me ( ex- Miss Aruba by the way, die ook zonnigere oorden gewend is ;) : het ging om 2 verschillende trends ! Het ene geel is FLUO... jawel, maar wel erg stylish en combineer je dan ook best met kaki, bruinige tinten, kwestie van wat evenwicht te behouden. Het andere geel PASTEL en kan je combineren met jeans, ecru of wit. Waauuwww, wat een goed gevoel, meteen ook 2 trends geshopt en dan nog in mijn lievelingskleur !!!

Opgelet : toch steeds ook rekening houden met je kleur- imago- en stijltype... welke kleuren flateren jou en waar wordt jij happy van ?

Kom gerust bij me langs voor een kleur- imago en/of  stijladvies en dan breng ik ook jouw gevoel alvast naar warmere oorden :)

Bij mij is de lente alvast in huis... nu jij nog ? www.close-up-coaching.be

Stijlvolle groetjes,

Annemie

Doorgaan met lezen
Hits: 3071
13
jan
0

Bereik je doelen !

Geplaatst door op in Allen

Wanneer zijn we op zoek naar een coach ? Waarvoor komen mensen bij mij terecht ?  Tja, om bepaalde doelen te bereiken natuurlijk. En die doelen kunnen heel erg uiteenlopend zijn, gaande van slagen voor een examen, veranderen van job, concrete salesresultaten behalen, er beter uit zien, een betere relatie hebben met familie, partner of collega's. In deze tijd van goede voornemens is het dan ook het uitgelezen moment om voor jezelf even na te gaan wat jouw volgende doelstellingen zijn. Wat wil jij bereiken in 2013 ? Dat hoeven niet meteen grootse plannen te zijn, maar ook simpele wensen kunnen bij het bereiken ervan veel vervulling brengen.

Soms kan je het alleen aan, soms is het handig en nuttig hierbij een stimulans te hebben, iemand die je bij de hand neemt en je gaandeweg helpt en steunt bij de werkelijke realisatie van wat je ook maar verlangt.Ja, werkelijk : wat je ook maar verlangt ! Dat is althans mijn ervaring en ook die van mijn coachees gelukkig ;) Ik kreeg bij het begin van dit nieuwe jaar tot mijn grote vreugde en vervulling heel wat mailtjes en sms'jes met bedankjes van mijn cliënten net omdat ze er dankzij de coaching in 2012 in geslaagd waren hun doel te bereiken. Een doel dat ook voor hen ooit zo onwaarschijnlijk leek te zijn.

Een kleine greep uit de reacties : van E. uit Landen : ' Maandag is mijn laatste stagedag. Het is echt supergoed gegaan. Ik kreeg elke dag ongelooflijk goede commentaar en voel me heel zelfzeker voor de klas. Zonder jou was dit me zeker niet gelukt, bedankt Annemie'. Het lijkt zo moeilijk om werkelijk te groeien van 'onzeker' naar 'vol zelfvertrouwen'. Toch slagen we er telkens in dit op onderbewust niveau om te tunen. En het geeft zoveel voldoening mensen plots te zien stralen en in hun kracht te zien staan. Blijf hiermee dus niet zitten, ga er niet van uit dat jij altijd verlegen zal blijven en op de achtergrond. Durf je laten zien ! Werk eraan, kom uit je kot en ervaar hoe fijn het is om in je eigen licht te durven staan. Pas als jij gaat schijnen kan je anderen inspireren en zich laten ontplooien. Dus E. uit Landen, goed dat je hieraan werkte... ik zie nu al wat je verder zal betekenen voor heel veel jongeren.

Een heel ander verhaal van D. uit Brussel, Sales Director in de Telecomsector die van job was veranderd en heel onzeker was over zijn welslagen : 'ik kan je vertellen dat ik er met mijn team in geslaagd ben om niet alleen ons jaartarget te behalen maar we zitten er bijna 10 % over. Ik zal de enige Sales Director zijn in Europa die dat kan voorleggen bij bedrijf X. En dat in mijn eerste jaar.'

Zo zie je maar : allemaal verhalen van mensen die niet bij de pakken bleven zitten in 2012, die beseften dat het niet makkelijk zou zijn. En vooral die durfden aanvaarden dat ze het niet alleen zouden aankunnen. Die op het juiste moment een hulpbron inschakelden en hier nu heel dankbaar voor zijn. Want je doelen bereikt hebben op het einde van een jaar is toch het mooiste wat er is... verder ontwikkelen, vooruit gaan op je levenspad, stap voor stap in de juiste richting. Hierdoor vind je innerlijke rust, voel je liefde voor het leven, stroomt je energie en voel je je op je best ! Als je op het einde van het jaar kan besluiten dat alles werkelijkheid werd wat je maar verlangde geeft dit een ongelooflijk vervullend gevoel van voldoening.

Mijn doelstellingen voor 2012 waren  : het schrijven van een boek ( Positieve Impact ) en het ontwikkelen van een nieuw concept voor Close Up, die beiden helemaal zouden vertalen waar ik voor sta. Wel het is me gelukt ! Ik ben hier nog steeds blij om en voelde me bij het afsluiten van 2012 dan ook enorm gelukkig. Mijn doelstellingen voor 2013 : ditzelfde gevoel dat ik nu ervaar kunnen overbrengen op zoveel mogelijk mensen door ze te helpen bij het bereiken van hun doelstellingen en resultaten innerlijk en uiterlijk ! Laten we samen stralen en de wereld verwarmen !!!

 

Veel liefs en tot gauw !

Annemie

 

 

 

 

Doorgaan met lezen
Hits: 3060
07
dec
0

Eindejaar vieren in stijl ? Een origineel Kerstcadeau ?

Geplaatst door op in Allen

Ja, het is zover... eindelijk raakte alles geïntegreerd. Alle puzzelstukjes zijn nu gelegd. Close Up vond zelf een nieuwe adem en nam een nieuwe start !Het heeft net 9 maanden geduurd om alles uit te dokteren. Een echte geboorte dus van tegelijkertijd het nieuwe concept met website voor Close Up en het boek Positieve Impact als Partner van HR-advieskantoor Belléri. Een zeer boeiende en verrijkende periode alweer. Graag wil ik dan ook al deze waardevolle inzichten die hier opnieuw uit ontstonden met zoveel mogelijk mensen kunnen delen. Iedereen verdient het om zijn eigen groei te stimuleren. Om zelf af en toe weer een nieuwe start te kunnen nemen. Het geeft zoveel rijkdom om je persoonlijk te ontwikkelen en grip te krijgen op wie je bent en hoe je best kan stralen in deze letterlijk en figuurlijk wat donkere tijden. Met het eindejaar in zicht, is dit dan ook de uitgelezen periode om hier eens over na te denken en werk van te maken naar volgend jaar toe. Zoals duidelijk omschreven in het hoofdstuk Aanbod van mijn website zijn er voor iedereen verschillende invalshoeken en aandachtspunten die prioritair kunnen zijn. Maar met de feestdagen in zicht wil ik jullie toch vooral de kans geven om aan het 'schitteren en stralen' te werken. Voor de eindejaarsperiode krijg je van mij als geschenk 10 % korting op een kleur- figuur- of imago-analyse ( geldig bij aanvragen tot 31 december, echte afspraak mag in 2013 ) Je kan hier zelf nog snel gebruik van maken, om nog een outfit te scoren die volledig bij je past, en die je optimaal flatteert tijdens de feesten of je kan er iemand anders een plezier mee doen met een cadeaubon onder de kerstboom !

Twijfel dus niet te lang. Cadeaubonnen worden dan nog snel opgestuurd. Laat je gegevens achter via het contactformulier op de website met vermelding van ofwel je aanvraag voor een afspraak, ofwel voor opsturen van de cadeaubon.

Vele groetjes en prettige feestdagen !!!

Doorgaan met lezen
Hits: 3363
26
juni
0

Je Persoonlijkheid komt tot uiting in je Lifestyle !

Geplaatst door op in Allen

De meeste mensen hebben het gevoel dat ze geworden zijn wie ze zijn aan de hand van wat ze in hun leven meegemaakt hebben. Ik denk dat het precies andersom is. Je hebt meegemaakt wat je meegemaakt hebt aan de hand van de persoonlijkheid die je hebt. Mijn idee is dat je persoonlijkheid vooral tot uiting komt in de persoonlijke stijl en vorm die je aan je leven geeft. Mijn favoriete model om persoonlijkheid op deze manier in kaart te brengen is het Enneagram. Het Enneagram geeft je niet alleen inzicht in je eigen persoonlijkheid, maar geeft ook aan hoe je stress vermindert, meer ontspant en beter in je vel komt te zitten. Plus het leert je hoe je goed met andere mensen om kan gaan.
Ik kon het zelf niet beter zeggen Joost ! Helemaal akkoord met jouw inzicht !!

Doorgaan met lezen
Hits: 2804
06
mei
0

Op jouw communicatie !!

Geplaatst door op in Allen

Een aantal interessante trainingen zijn in de maak !
Missie : de wereld leren communiceren ... op een charmante manier :)

Doorgaan met lezen
Hits: 2777
11
feb
0

Verwondering

Geplaatst door op in Allen

De mens maakt verre reizen en is verbaasd over de hoogte van de bergen, de geweldige golven van de zee, de lange loop van de rivieren, de uitgestrektheid van de oceaan, de eeuwige kringloop van de sterren... alleen aan zichzelf gaat hij zonder verbazing voorbij.

Doorgaan met lezen
Hits: 2911
15
dec
0

Vind de tijd....

Geplaatst door op in Allen

Vind de tijd om na te denken... het is de bron van de kracht !
Vind de tijd om te spelen... het is het geheim van de jeugd !
Vind de tijd om te lezen... het is de basis van de kennis !
Vind de tijd om vriendelijk te zijn... het is de straat van het geluk !
Vind de tijd om te dromen... het is de weg naar de sterren !
Vind de tijd om tevreden te zijn... het is de muziek van de ziel !

Doorgaan met lezen
Hits: 2791
03
dec
0

It's not how good you are, it's how good you want to be

Geplaatst door op in Allen

Veel mensen bereiken niets omdat ze geen doelen voor zichzelf stellen. Anderen niet omdat ze de verkeerde doelen nastreven. Weer anderen jagen doelen na die hun opgelegd zijn door derden. De omgeving oefent een heel grote invloed uit. De persoonlijkheid vormt zich zo in de loop van het leven en we kunnen er wel degelijk iets aan veranderen. Of zoals Sartre inzag : De mens is niets anders dan wat hij van zichzelf maakt. Ongeacht welke doelen je nastreeft : maak jezelf niet tot slaaf van andermans mening.

Doorgaan met lezen
Hits: 2791
08
nov
0

Waarom investeren in persoonlijke groei ?

Geplaatst door op in Allen

Mensen vragen me weleens : moet dat nu écht, altijd maar groeien en onszelf ontwikkelen ? Is het niet beter gewoon 'tevreden' te zijn met wat we hebben, zijn... Echter stilstaan is sowieso achteruit gaan ! De wereld om ons heen is nl in constante transmutatie. Niets blijft zoals het is... maw zekerheid bestaat niet !

Doorgaan met lezen
Hits: 2752
31
okt
0

Op jouw geluk !!

Geplaatst door op in Allen

Geluk is datgene wat je aantrekt door de persoon te worden die je moet worden.
Op jouw geluk !!
Kies verstandig je eigen gedachten en ga weg van je automatische piloot die je 99% van de tijd van koers af houdt.
Op jouw keuze !!

Doorgaan met lezen
Hits: 2741
19
okt
0

De oorsprong van het Enneagram

Geplaatst door op in Allen

Het enneagram ( naar het Griekse 'enneas' = negen en 'gramma' = iets wat geschreven is ) biedt een eeuwenoude beschrijving van de menselijke persoonlijkheid. Hoe oud deze kennis is en waar ze precies vandaan komt is onbekend. Wel is bekend dat verschillende soefi-broederschappen aan het eind van de Middeleeuwen, deze kennis verder hebben uitgewerkt. Het Enneagram is wezenlijk voor de soefi-mystiek, die uitgaat van de vooronderstelling dat de mensheid zich bevindt in een proces van ontwikkeling naar hogere vormen van bewustzijn.

Doorgaan met lezen
Hits: 2761
09
sept
0

Van waar mijn passie voor het Enneagram ?

Geplaatst door op in Allen

Van kleinsaf aan heb ik altijd een enorm inlevingsvermogen gehad in andere mensen. Wat zeker niet wil zeggen dat het met iedereen zomaar klikte. Maar zelfs degenen met wie ik zelf helemaal niets gemeen had, kon ik enigszins begrijpen. Ik begreep als het ware dat zij gewoon een ander perspectief op de wereld en hun omgeving hadden. En ik vond het net boeiend om daar inzicht in te krijgen. Ik veroordeelde geen enkele mening of gedrag zomaar onmiddelijk, maar ging op zoek naar de drijfveer achter die mening of dat gedrag bij een bepaald persoon. Het leek in zekere zin altijd logisch.

Doorgaan met lezen
Hits: 2670