Je bent niet alleen!

Je bent wel uniek, maar je hoeft je niet alleen te voelen in jouw zoektocht. Heel wat jonge professionals stellen zichzelf, hun innerlijk, hun uiterlijk en hun carrière in vraag. We kunnen zoveel leren van elkaar in die zin. Laat je inspireren door de verhalen en getuigenissen van andere mensen die bij Close-Up een nieuwe adem vonden:

Op een zeer enthousiaste, vriendelijke, open, warme en positieve manier brengt Annemie haar kennis over. Hierdoor voel je je meteen goed tijdens de sessies.
Telkens werd ik dichter bij mezelf gebracht en kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen. Super om eindelijk eens stevig in mijn schoenen te staan!
Het is voor mij een redelijk kort proces geweest, maar wel intens en enorm belangrijk. Een echte levensles.
Ik ben dankzij de coaching meer in mezelf gaan geloven en haar makkelijk toe te passen 'trucs' helpen me om elke situatie beter te hanteren.
Dit is een ervaring die ik meedraag voor mijn hele leven, bedankt Annemie!

Elien H., Vlaams-Brabant


Annemie is een gedreven trainster/coach die enorm begeesterend overkomt. Wat ik zeer goed vond, was dat ze ook kritisch durft te zijn over wat haar zelf ooit aangeleerd werd en dat ze vaak een reflectie durfde te maken over haar eigen ervaringen in het leven. Wat ze aanreikt is vaak onmiddellijk toepasbaar in je eigen dagelijkse leven. Voor mij was deze training alleszins een "levenservaring". Bedankt Annemie!

Kind Regards - Met vriendelijke groeten,
Franky S., Vlaams-Brabant


Opleiden is een vak appart. Annemie beschikt over de juiste vaardigheden. Niet alleen beheerst ze de materie, ze brengt haar kennis over op een structurele, aantrekkelijke en interactieve manier. Ze is flexibel in functie van de groepsleden en houdt toch de touwtjes in de handen. Dit alles leidde tot een leuke interactieve cursus met enthousiaste - en héél wat wijzere - deelnemers als gevolg! Dank je wel Annemie voor je professionalisme!

Leen D., Vlaams-Brabant


Dag Annemie,

Uw enthousiasme werkt aanstekelijk , en men voelt gewoon dat u overloopt van de "postive-vibes".
Zonder enige twijfel hebben we thans meer bewustzijn, discipline en doorzicht in onze existentie.
The very best is yet to come.

Genegen en respectvolle groet,
Jos W., Vlaams-Brabant


Hallo Annemie,

Your teaching skills & talents:
- duidelijke structuur, zéér overzichtelijk
- luisterend oor (ook voor de kleine details)
- je laat je NIET misleiden om in details te verdwalen, maar gaat steeds terug naar de KERN
- je hebt een aangename stem (zachte stem)
- je stelt jezelf OPEN (vertellen van eigen ervaringen, zéééééééééééér belangrijk!!!)
- je beheerst de inhoud van je training en met veel overtuiging geef je duidelijkheid omtrent de vragen van je deelnemers
- je bent professioneel
- je bent ECHT, AUTHENTIEK
- je hebt het talent om verbindingen aan te gaan vanuit je gevoel
- je hebt veel wijsheid in je
- je hebt de kracht om de dingen vanop een afstand te bekijken
- je kracht zit niet enkel in zakelijk succes, maar ook in je wijsheid, bezinning & je wil om in alle VRIJHEID ervaringen op te doen
- je vindt steeds een goed evenwicht tussen zelf vertellen en anderen laten vertellen (mooi en duidelijk handschrift trouwens...)
- je hebt een natuurlijke & zéér frisse flair
- je geeft de ruimte aan anderen en tegelijkertijd stel je duidelijk grenzen
- je kan vanuit de vragen van je deelnemers improviseren, zonder de ESSENTIE te vergeten
 
Grtjes,
Caroline D., Antwerpen


Beste Annemie,

Sommige mensen hebben van nature een talent om anderen te begeleiden op een manier die tegelijk zeer doelgericht is maar toch ademruimte laat voor de toehoorder/cursist/cliënt. Annemie heeft deze gave en verstaat de kunst om van haar toehoorders gretige en nieuwsgierige luisteraars te maken die ook ruimte krijgen om hetgene zij poneert in vraag te stellen. Dit creëert een bijzonder aangename sfeer waarin de cursist/cliënt voelt dat hij/zij met iemand te maken heeft die duidelijk een toegevoegde waarde kan betekenen in zijn/haar leven. Bovendien past deze coach in haar dagelijks leven toe wat ze verkondigt, en dit met de nodige zin voor humor en op een heel bescheiden wijze die haar siert. Ik kan haar ten zeerste aanbevelen!
 
Lieve groetjes,
Anne-Marie D., Oost-Vlaanderen


Ik vond het eerst en vooral zeer leuk om eens niet te ver te hoeven rijden voor een "opleiding of workshop"
De eerste lessen en oefeningen hebben me een nog duidelijker beeld gegeven van wie ik ben, en vooral waar ik kan aan werken.
Ik stond altijd sceptisch tegenover "te mentaal werken" , maw de " Engels-Amerikaanse " werkwijze (ik ben een gevoelsmens) .
Maar Annemie heeft dat op zeer leuke en aangename manier gebracht, zodat zelfs ik dingen accepteerde en ijverig mijn oefeningen maakte die me steeds korter brachten bij de essentie !
Annemie gebruikt " haar kwaliteiten " de volle 100% en dat kan alleen toegejuichd en gewaardeerd worden.
Proficiat ! Doe vooral zo voort!!

Kathy C., Vlaams-Brabant


Hoe zal ik beginnen? Voor het eerst kennisgemaakt met Annemie in een, om zo te zeggen, redelijk opgefokte staat. :-) Gebroken relatie, zelfvertrouwen in de put en op professioneel vlak tegen een muur lopend..
Na enkele sessies de problemen eerst eens uit elkaar gerafeld en gestructureerd, en dan aangepakt. Met up en downs natuurlijk... maar uiteindelijk jezelf tegen komen en vanuit je eigen ik vertrekken om je leven terug op de rails te zetten. Confronterend? Ja. Nodig? Ja. Om het nodige perspectief op mijn eigen leven weer te zien had ik Annemie nodig. Het blijft soms nog moeilijk maar weten dat je een baken hebt waar je je oriëntatie weer kan halen is rustgevend.

Peter L., Limburg